Tento stručný průvodce vám pomůže získat klid, pokud provozujete stravovací zařízení. Zahrnuje vše, co potřebujete k zajištění malých i velkých akcí. Samozřejmě můžete přidat další položky v závislosti na svých osobních preferencích nebo specifikách svého podnikání.

Obsah
Nápojová nebo kávová stanice
Kávové a jiné nápojové stanice budou potřebovat vlastní cateringové vybavení, například zdroj horké vody, vzduchové konvice na kávu a záložní zdroje kávy bez kofeinu pro lidi, kteří nejsou příznivci kofeinu. Budete zde také potřebovat řadu hrnků nebo šálků a sklenic na kávu.
Stravovací zařízení formou bufetu
Pokud servírujete formou bufetu, budete potřebovat několik položek, i když se bude lišit jejich umístění a budete potřebovat i několik doplňků.
Budete také potřebovat další misky na tření a také palivové články pro misky na tření, abyste mohli pokračovat v cestě. A nezapomeňte si pořídit také velmi dobrou myčku nádobí. Tento spotřebič nesmí ve vaší kuchyni chybět.
Servírovací zařízení
Nezapomeňte na servírovací tácy, džbány na vodu a autobusové vany. Ve skutečnosti můžete dokonce potřebovat další vany na autobusy, abyste mohli ukládat špinavé nádobí po každém mytí.
Rozložení stolu
Pokud děláte catering, budete potřebovat alespoň jídelní talíře, salátové talíře, chlebové talíře a polévkové mísy.
Budete také potřebovat sklenice na vodu, sklenice na víno, pokud budete podávat víno, příbory a šálky na kávu spolu s podšálky. Je také dobré mít po ruce náhradní nádobí.
Podstata
Nelze popřít, že catering vám dává dokonalou příležitost vstoupit do světa restaurací, aniž byste museli nejprve investovat velké částky. Pokud již vlastníte restauraci, cateringové služby jsou skvělým způsobem, jak zvýšit tržby a rozšířit zákaznickou základnu. V každém případě vybavení potřebné k přípravě pokrmů může být pro vaši přípravu velmi důležité.